Portfolio

Portfolio


Aktiespararnas börsforum från Stora Aktiedagen Göteborg


12 november 2018

 

Paneldebatt om börsens utveckling under 2018 och vad som väntar runt hörnet 2019. Jag arbetade som eventkoordinator för evenemanget med ansvar för marknadsföring, planering, teknisk koordinering och försäljning.

Kvällsprogrammet från Stora Aktiedagen Göteborg 


12 november 2018

 

Livesändning från Stora Aktiedagen Göteborg och kvällsprogrammet från Kongresshallen på Svenska Mässan. Jag agerade Production Manager under planering och genomförande av evenemanget. Evenemanget besöktes av 700 besökare och ett par tusen livetittare. Totalt medverkade 60 börsbolag under dagen och vi producerade 35 timmar tv-produktion.

Livesändning från Aktiedagen Stockholm


2 maj 2018

 

Aktiedagen syftar till att skapa en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Aktiedagen är både ett digitalt och fysiskt evenemang med cirka 180 investerare på plats och 2 000 tittare live på webben.

 

Jag agerade eventkoordinator för evenemanget åt Aktiespararnas räkning.

Livesändning från Aktiedagen Göteborg


24 september 2018

 

Aktiedagen syftar till att skapa en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Aktiedagen är både ett digitalt och fysiskt evenemang med cirka 200 investerare på plats och 2 500 tittare live på webben.

 

Jag agerade eventkoordinator för evenemanget åt Aktiespararnas räkning.

Intervju med Klementina Österberg


11 juni 2018

 

Intervju med Klementina Österberg, vd för GU Ventures. Intervjun handlade om hur riskaptiten skiljer sig mellan Stockholm och Västsverige och vilka möjligheter som finns för startups i Västsverige att resa kapital för att utveckla bolagen.

Aktiespararnas eventverksamhet


November 2017

 

Samtal om Aktiespararnas eventverksamhet tillsammans med Anette Jonsson, Aktiespararna och Fredrik Hansson, FinWire. Varför behövs finansevent? Vilka behov tillgodoses på Aktiedagar?

Sammanfattning av Stora Aktiedagen 2017


November 2017

 

Samtal om Stora Aktiedagen 2017 och lite statistik kring evenemanget som är ett av Sveriges större aktiespararevenemang.